» Tirane - Pizzeria Picante...

Pizzeria Picante ju ofron pizza me shije te ndryshme, toste, sanduice etj. Mund ti provoni prane vendodhjes tone ose mjafton nje telefonate dhe cdo deshire e juaj plotesohet brenda...

Friday 18/April/2014

» Tirane - Chakra jone...

Chakra jone eshte restoranti i vetem Indian ne Shqiperi qe ofron ushqim te gatuar nga shefi Indian Z. Manish Rana. Restoranti qendorn i hapur ne shtate dite te javes nga ora 9 e...

Friday 18/April/2014

» Tirane - Nobis Albania...

Nje format i provuar me sukses ne Itali, tashme vjen dhe ne Shqiperi! Qendra eshte nje godine me mbi 3500 m2, e krijuar posacerisht per tju bere te jetoni eksperienca te mireqenies...

Friday 18/April/2014

» Durres - Fasada te Ventiluara...

Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 15 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere te tyre si: kangjella, ...

Friday 18/April/2014

       

Albmark.com - Social Networks

Kerko ne Albmark