Original news    English    Italian    Albanian   

Businessman - 10 shenja se je i lindur te behesh sipermarres
Autor Roni - sab 19 mar 2011 14:07

Ne kete post do t’jua prezentojme 9 shenjat, qe do t’ju ndihmojne te sillni nje vleresim per veten tuaj nese jeni apo jo te lindur per te qene sipermarres.

Je i papunesueshem.Nuk mund ta mbash vendin e punes.Nuk deshiron ta mbash vendin e punes.Kur duhet te pranosh ndonje vend pune reagon si macja kur deshiron ta lash me uje.

Nuk mund ta paramendosh veten asgje , pervec se Boss, President, zyrtar, Don apo perandor.

Ke aftesi per ti nxitur te tjeret ta bejne tere punen.

Cdohere i shikon gjerat ekonomike kudo dhe ne cdo kohe.Gjersa je ne koncert nuk kenaqesh me muziken , por merresh me te ardhurat nga ai koncert

Kalon me shume kohe dhe energji duke kerkuar menyra te reja me efikase, te shpejta, te lira dhe me efektive per te kryer ndonje pune, te cilen mund ta kishe kryer me pare

Nuk sheh mungese parash, njohurie apo pervoje per te provuar dicka.Per ti konkurrenca nuk ekziston

Per ti me rendesi eshte te shumefishohet, e jo te shtohet

Ti pa asnje dileme do ti kishe investuar shtepine dhe te gjitha kursimet ne nje biznes
Dhe me ne fudn ajo qe eshte me e rendesishme

Kur i projekton te ardhurat e ardhshme, ne projektet e tua duket se pas vitit te peste ti do te mund ta blesh Argjentinen dhe do t’ja shesish Brazilit.
Edit
Condividi: facebook twitter linkedin myspace technorati yahoo google reddit wikio okno del.icio.us Digg Segnalo
ArchivioArchivio CercaCerca InviaInvia StampaStampa PDFPDF RSSRSS Letture 34284, stampe 100 ©
Precedente
Menyrat se si te gjeni nje ide te mire per biznes