Oferta Pune   -    Oferta Kurse Profesionale    Tirane - Asistence akademike ne detyra kursi e tema diplomash ne Shkenca Sociale

Ofroj asistence akademike per studentet ne zhvillimin e detyrave te kursit,
esseve, temave te diplomes, raporteve te vleresimit et,j ne lendet
e Fakultetit te Shkencave Sociale si :
Psikologji ( Psikologji Klinike, shkollore, organizacionale),
Sociologji, Pune Sociale.
Me eksperience disavjecare.
Per me teper kontaktoni ne:

e-mail: [email protected]

Tirane     Cmimi 0  Adresa ne harte
Eshte lexuar 753 here    18/01/2013 (14:39) about 2 years ago

Kontakto me E-Mail

Per te derguar e-mail Regjistrohu

Tirane - Këshilla për një CV të sukseshme....

Kur duhet të përdoret CV-ja Kur një punëdhënës kërkon që aplikacioni të jetë në një format të tillë Kur një punëdhënës nuk e spe...


Tirane - KURSE PER STUDENTE -36% Ulje per TOEFL - IELTS....

KURSE TE GJUHEVE TE HUAJA SIPAS NIVELEVE: 3-5 here / jave / 60 min Niveli Fillestar - 5900 leke Niveli Baze - 5900 leke Niveli Paramesatar -...


Tirane - Se shpejti fillojne kurset mbi kontabilitetin prak....

[[i][b]b]Studio 2Win Partners me nj eksperienc 10-vjecare n shrbime gjithprfshirse dhe praktik n Financ, Kontabilitet, Auditimi dhe ofrimi...


Keni nje njoftim per te derguar?


Dergo njoftim falas


Votoni kete faqe