Makina dhe kamiona   -    Pjese kembimi dhe oficina    Vlore - OKAZION ==> MOZO + GRUSHTE +SEMIAKS

KOMPLET=>MOZO=>GRUSHTE=>DISQE (TE PARA)
1-2) 48510-52370 --TOYOTA YARIS Yaris 1.4 2002-2004 --TOYOTA YARIS 5DR 1.5 2001 (KOPJE) =>CMIMI 5.000 LEKE
3-4)

US-AMMAS206_12--PEUGEOT 206 98-03-1.6- 2.0 HDI==>+ CITROEN X SARA PICASO 99-2000 5 PORTA2.0 HDI (KOPJE) =>CMIMI 5.000 LEKE
5) -96 333 591 80(PEGOUT 206 PEUGEOT 206 SW 2.0- 1.6 HDI ==>CITROEN X SARA PICASO 99-2000 5 PORTA2.0 HDI (MAJTE) =>CMIMI 2.500 LEKE
6-7) KIA CARNIVAL MAJTAS 335043--.KIA CARNIVA II 2.9 TD DHE CDRI 2001-2010--KIA CARNIVAL II 3.5 2002-2007--KIA CARNIVAL II 2.7 2004-2010--KIA CARNIVAL II 2.5 V6 2001-2010--KIA CARNIVAL II 2.4 2001--2010--KIA CARNIVAL UP 2.9 TD 1999-2010--KIA CARNIVAL UP 2.5 2000-2010--KIA CARNIVAL UP 2.5 V6 1999-2010----(KOPJE) => CMIMI 7.000 LEKE
8-9) FORD FOCUS 2000-2004 1.4 =>CMIMI 6.000 LEKE
10-11) 9638 126680 M162--CITROEN X SARA PICASO 99-2000 5 PORTA2.0 HDI ==>+ PEUGEOT 206 SW 2.0- 1.6 HDI 98-2003 (KOPJE) =>CMIMI 5.000 LEKE
12-13) 48510-52401-TOYOTA Yaris 1.4 2002-2004--TOYOTA YARIS 5DR 2002 --TOYOTA YARIS 5DR 1.5 2001 (KOPJE) =>CMIMI 5.000 LEKE
15-16) 463016733 YB-

Vlore VLORE   0695617720  Cmimi 0  Adresa ne harte
Eshte lexuar 4001 here    11/09/2012 (15:42) about 2 years ago

Kontakto me E-Mail

Per te derguar e-mail Regjistrohu

Keni nje njoftim per te derguar?


Dergo njoftim falas


Votoni kete faqe

okazion ==> rripa hutchinson per iveco eurostar me c
DISPONOJ RRIPA ORIGJINAL HUTCHINSON PER KAMION IVECO EUROSTAR ME COD:HUTCHINSON 15K 954 4860584 VETEM PER 2.000 LEKE...
okazion ==> rripa origjinal me cmime teper te arsyeshm
RRIPA ORIGJINAL 1- FIAT CONTITECH 9.5 x 1333 La OSS (4637986) 6H 2-743 IVECO 260 ...
okazion ==> parakolpa + prapakolpa me cmime qe nuk gj
PRAPAKOLPA+PARAKOLPA 1-PRAPAKOLP==>Fiat BRAVO 2006-2007 =>CMIMI 5.000 LEKE 2- PRAPAKOLP==>FIAT G...
okazion ==> amortizator te pare me cmime teper te arsye
AMORTIZATOR TE PARE 1-2) 48510-52370 --TOYOTA YARIS Yaris 1.4 2002-2004 --TOYOTA YARIS 5DR 1....
okazion ==> kompresora kondicioneri me cmime teper te a
KOMPRESORA KONDICIONERI 1=> HCC - YS4H- AA---Ford-Mazda-06-Scroll-PV6-REMAN => 4.000 LEKE 2=&...
okazion ==> motorrino origjinale me cmime teper te arsy
MOTORRINO 1=>BOSCH GERMANY (96FB-11000KC) F.FIE...
okazion ==> dinamo origjinale me cmime teper te lira
DINAMO 1-MARELLI- 63320094 AA125R-13V - 55A---FIAT CINQ...