1 2 3 4 5    Mbrapa <<  Faqa aktuale: 37   >> Para   49 50 51 52  Postimi i fundit

Kavaje

Kavaje, ofroj vend pune Ekzekutiv Shitjesh...

Coca-Cola Bottling Shqiperia sh.p.k (CCBS) eshte kompani leader ne tregun shqiptar te pijeve freskuese jo alkoolike me marka te njohura nderkombetare si Coca-Cola, Fanta, Sprite,Sc...

Zona:Qender Cmimi:0

Tirane

Tirane, ofroj vend pune Graphic Designer...

Univers Promotions, eshte themeluar ne vitin 2007, dhe brenda nje kohe shume te shkurter ka arritur te jete kompania lider e tregut te produkteve promocionale ne Shqiperi, duke i s...

Zona:Mbikalimi Rinasit Cmimi:0

Tirane

Tirane, ofroj vend pune Ekonomiste...

Shoqëria TERNA S.A. Dega Shqiperi, një nga shoqërite lider në ndertim, kërkon të punësoj FINANCIERE me orar te plote. KRITERET: 1.Te ketë minimumi 3 vjet eksperiencë ...

Zona:Qender Cmimi:0

Tirane

Tirane, ofroj vend pune Ekspert Imobiliar...

Ofrojme vende pune ne pozicionin e Ndermjetesuesve Imobiliare (Agjente Shitje) Aplikantet duhet te plotesojne kushtet e meposhtme: 1. Mosha 25-30 vjec 2. Me arsim te larte ...

Zona:Perballe Ambasades Amerikane Cmimi:0

Tirane

Tirane, ofroj vend pune Operatore Interneti...

Internet Kafe Fiore, kërkon të punësojë: Nje operatore interneti (femer) per turnin paradite ose mbasdite Paga: 16,000 Leke KERKOHEN: 1- NJOHURI TE MIRA NE KOMPJUTE...

Zona:Rruga e Durresit prane shkolles Qem Cmimi:0

Tirane

Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Ndertimi...

Aplikantet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme: 1. Te kete mbaruar fakultetin e inxhinierise se ndertimit profili strukturist 2. Te kete minimumi tre vjet pune ne zbatim ...

Zona:Blloku Rezidencial Cmimi:0

Tirane

Tirane, ofrohet vend pune Asistente Zyre...

Asistente Zyre Kompania Agikons kerkon te punesoje nje asistente zyre. Menaxhon stafin dhe zyrat e kompanise. Nderton dhe ndjek arshiven. Kontrollon disiplinen ne pune, fur...

Zona:Bllokur Rezidencial ??Kodra e Dielli Cmimi:0

Tirane

Tirane, ofroj vend pune Operatori Telefonici...

Advantage Marketing Partners Si ricercano OPERATORI TELEFONICI con esperienza lavorativa nel campo. Si richiede: - Buon livello di italiano letto e parlato - Ottime doti ...

Zona:Rruga Bulevardi Gjergj Fishta Cmimi:0

Tirane

Tirane, ofroj vend pune Specialiste Promocioni Tirane-Dur...

DEKA dhe OLIM, pjese e AM Group, lider ne tregun shqiptar te industrise se detergjenteve dhe produkteve ushqimore, kerkon te punesoje : SPECIALISTE PROMOCIONI (VAJZA) NE TERREN ...

Zona:Autostrada Tirane-Durres,km 12 Cmimi:0

Kavaje

Kavaje, ofroj vend pune Ekzekutiv Shitjesh...

Coca-Cola Bottling Shqiperia sh.p.k (CCBS) eshte kompani leader ne tregun shqiptar te pijeve freskuese jo alkoolike me marka te njohura nderkombetare si Coca-Cola, Fanta, Sprite,Sc...

Zona: Cmimi:0

 1 2 3 4 5    Mbrapa <<  Faqa aktuale: 37   >> Para   49 50 51 52  Postimi i fundit

Keni nje njoftim per te derguar?


Dergo njoftim falas


Votoni kete faqe