1 2 3 4 5    Mbrapa <<  Faqa aktuale: 5   >> Para   57 58 59 60  Postimi i fundit

Tirane

Xerox Shkoder vazhdon te kerkoje Agjent Telemarketingu ...

Xerox Shkoder vazhdon te kerkoje Agjent Telemarketingu te cilet kane njohuri te gjuhes Italiane. Kerkoni nje vend pune? Apliko ne Xerox, ne te presim ty! Tek Xerox do te gjeni: ...

Zona: Cmimi:0

Shkoder

Agjent Telemarketingu...

Xerox Shkoder vazhdon te kerkoje Agjent Telemarketingu te cilet kane njohuri te gjuhes Italiane. Kerkoni nje vend pune? Apliko ne Xerox, ne te presim ty! Tek Xerox do te gjeni: ...

Zona:Qemal Draçini Cmimi:0

Tirane

Menaxher Financiar...

Menaxher /e Financiar Detyrat/Pergjegjesite • Menaxheri Finaciar duhet te siguroje dhe interpretoje informacionin financiar ne kompani dhe jashte saj. • Te kujdeset per...

Zona:Komuna Parisit Cmimi:0

Durres

Inxhinier...

Pespa Alumin ve ne dispozicion, pozicionin vakant te punes per Inxhinier Mekanik, Inxhinier Elektrik & Inxhinier Elektronik. Aplikanti duhet te plotesoje kushtet e meposhteme...

Zona:Lagjia 14 Shkozet Durres Cmimi:0

Tirane

S&D Invest kerkon administrator te pjeseve ne bashkep...

Detyrat/ Pergjegjesite Administratori duhet te nderrmarre kontrolle periodike per promblemet teknike dhe higjeno-sanitare, per gjendjen e prones e te objekteve ne bashkepronesi ...

Zona: Cmimi:35000

Tirane

Fadromist...

Fadromist Detyrat/ Pergjegjesite Fadromisti duhet te ndermerr veprime per te shmangur rreziqet ose pengesat, si psh; vijat ndihmese, pajisjet e tjera, punetoret e tjere ose ob...

Zona:Komuna Parisit Cmimi:0

Tirane

Sviluppatore javascript Milano...

La jomaservizi s.r.l. cerca, per importante cliente di Milano, la seguente figura: -Sviluppatore javascript Milano Competenze richieste: - Conoscenza approfondita di JavaScript ...

Zona: Cmimi:1000

Durres

Administrues Malli...

Pespa Alumin ve ne dispozicion, pozicionin vakant te punes per Administrues Malli Aplikanti duhet te plotesoje kushtet e meposhteme: 1.Te kete mbaruar studimet e larta ose shkoll...

Zona:Lagjia 14 Shkozet Durres Cmimi:0

Tirane

Programmatore IOS Milano...

La Joma Servizi s.r.l. cerca, per importante cliente di Milano, la seguente figura: -Programmatore IOS competenze richieste: -ottima conoscenza iOS/xCode/Objective-C -ottima co...

Zona: Cmimi:1000

Tirane

Menaxher Projekti...

Shoqeria “ Agikons” sh.p.k nje nga Kompanite lider ne fushen e ndertimit kerkon: Menaxher /e Projekti Detyrat/Pergjegjesite • Te planifikoje, ekzekutoje dhe finalizo...

Zona:Komuna Parisit Cmimi:0

 1 2 3 4 5    Mbrapa <<  Faqa aktuale: 5   >> Para   57 58 59 60  Postimi i fundit

Keni nje njoftim per te derguar?


Dergo njoftim falas


Votoni kete faqe