1 2 3 4 5    Mbrapa <<  Faqa aktuale: 26   >> Para   37 38 39 40  Postimi i fundit

Tirane - Tirane, ofroj vend pune Financiere ...Cmimi:0

Shoqëria BRUNES sh.p.k, një nga shoqërite lider në tregun shqiptar Kërkon të punësoj FINANCIERE me orar te plote. KRITERET: 1.Te ketë minimumi 2-3 vjet eksperiencë pune...

Zona:Autostrada Tiranë-Durrës, km7

Tirane - Tirane, ofroj vend pune part time 40 Operatore Telefonike...Cmimi:0

Parli bene l??italiano e cerchi un lavoro part time da abbinare agli studi? Ti piace lavorare in un ambiente giovane e dinamico? Sei propenso ai risultati e agli obiettivi? ...

Zona:Rruga Dibres

Tirane - Tirane, ofroj vend pune Kontrollore e Procedurave ...Cmimi:0

MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit ??Do It Yourself? ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Kontrollore Procedurash Qellimi i...

Zona:Autostrada Tirane-Durres, km7

Tirane - FINAL kerkon kandidate per Specialiste Kredie ne Tirane, ...Cmimi:0

FINAL kerkon kandidate per Specialiste Kredie FINAL është institucion financiar i licensuar nga Banka e Shqipërisë që financon nevojat dhe dëshirat e individëve dhe famil...

Zona:Qender

Tirane - Tirane, ofroj vend pune Graphic Designer...Cmimi:0

Univers Promotions, eshte themeluar ne vitin 2007, dhe brenda nje kohe shume te shkurter ka arritur te jete kompania lider e tregut te produkteve promocionale ne Shqiperi, duke i s...

Zona:Mbikalimi Rinasit

Tirane - Tirane, ofroj vend pune Ekonomiste...Cmimi:0

Shoqëria TERNA S.A. Dega Shqiperi, një nga shoqërite lider në ndertim, kërkon të punësoj FINANCIERE me orar te plote. KRITERET: 1.Te ketë minimumi 3 vjet eksperiencë ...

Zona:Qender

Tirane - Tirane, ofroj vend pune Ekspert Imobiliar...Cmimi:0

Ofrojme vende pune ne pozicionin e Ndermjetesuesve Imobiliare (Agjente Shitje) Aplikantet duhet te plotesojne kushtet e meposhtme: 1. Mosha 25-30 vjec 2. Me arsim te larte ...

Zona:Perballe Ambasades Amerikane

Tirane - Tirane, ofroj vend pune Operatore Interneti...Cmimi:0

Internet Kafe Fiore, kërkon të punësojë: Nje operatore interneti (femer) per turnin paradite ose mbasdite Paga: 16,000 Leke KERKOHEN: 1- NJOHURI TE MIRA NE KOMPJUTE...

Zona:Rruga e Durresit prane shkolles Qem

Tirane - Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Ndertimi...Cmimi:0

Aplikantet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme: 1. Te kete mbaruar fakultetin e inxhinierise se ndertimit profili strukturist 2. Te kete minimumi tre vjet pune ne zbatim ...

Zona:Blloku Rezidencial

Tirane - Tirane, ofrohet vend pune Asistente Zyre...Cmimi:0

Asistente Zyre Kompania Agikons kerkon te punesoje nje asistente zyre. Menaxhon stafin dhe zyrat e kompanise. Nderton dhe ndjek arshiven. Kontrollon disiplinen ne pune, fur...

Zona:Bllokur Rezidencial ??Kodra e Dielli

 1 2 3 4 5    Mbrapa <<  Faqa aktuale: 26   >> Para   37 38 39 40  Postimi i fundit

Keni nje njoftim per te derguar?


Dergo njoftim falas


Votoni kete faqe