1 2 3 4 5    Mbrapa <<  Faqa aktuale: 16   >> Para   19 20 21 22  Postimi i fundit

Tirane

Kerkoj qe te punesohem si shofer...

persh.. quhem Aldo Kaja dhe kerkoj qe te punesohem si shofer ose agjent shitjesh ne tiran ose edhe ne per rrethe kam nje eksperienc pune prej 2 viteshe kam punuar shofer ne Sh.R.S....

Zona: Cmimi:30000

Tirane

Bio Kimiste...

jam Elvira 24vjece.studioj per master profesional BIO-KIMI. Deshiroj te punoj. nuk kam ekspercienc pune...

Zona: Cmimi:0

Vlore

Kerkoj vend pune elektricist...

Kerkoj vend pune elektricist.Me shkolle te mesme profesionale.pervoj 10 vjecare.ne ndertim dhe fabrika. [email protected]..

Zona:Vlore Cmimi:0

Tirane

Kerkoj pune 24vjec...

quhem Elvira 24vjec. vazhdoj masterin profesional bio-kimi. jam e interesure per pune...

Zona: Cmimi:0

Tirane

Edukatore kerkoj pune...

Vazhdoj shkollen e larte per edukatore,jam ne vit te 3, dua te punesohem ne nje kopesht privat....

Zona: Cmimi:0

Tirane

Ekonomist administrmi...

jam xhemal lushi. jam ne perfundim te fakultetit te administrmit: dega: ad-biznes. kerkoj vend pune. kam punuar ne kacelari. njoh mire kompjuterin. jam i gatshem per pune......

Zona:[email protected] Cmimi:0

Tirane

Babysiter...

kerkoj te punesohem ne familje serioze.kam 9 vjet eksperienc pune. jam e perkushtuar ne pune. nr. im i tel. eshte 0666577095...

Zona:kombinat Cmimi:200

Fier

Edukatore te femijve...

Kam mbaruar studimet universitare ne Fakultetin e Shkencave te Edukimit , e diplomuar ne profesionin edukatore. Zoteroj perdorimin e kompjuterit(microsoft office word-powerpoint) d...

Zona:Fier Cmimi:0

Fier

Edukatore...

Kam mbaruar studimet universitare ne Fakultetin e Shkencave te Edukimit , e diplomuar ne profesionin edukatore. Zoteroj perdorimin e kompjuterit(microsoft office word-powerpoint) d...

Zona:Fier Cmimi:0

Tirane

Saldator...

Une quhem Mehdi Kurti dhe jam saldator me patente , kam gjithashtu edhe shkollen e mesme mekanike , jam montator dhe kam patente shoferi gjithashtu . Jam i ditelindjes 15 maj 1964...

Zona:Mamurras Cmimi:60

 1 2 3 4 5    Mbrapa <<  Faqa aktuale: 16   >> Para   19 20 21 22  Postimi i fundit

Keni nje njoftim per te derguar?


Dergo njoftim falas


Votoni kete faqe